Familjen Karlsson #2

 

Familjen Karlsson

Idag stod (eller satt) mamma Anna, pappa Victor och barnen Olympia, Alexander och Eleonora framför kameran.
Jag har sagt det förut och säger det igen, det är verkligen en utmaning så fort det är mer än en person som ska vara med på bild :-) Har bara gjort en snabbgenomgång av bilderna men fastnade för denna, lite härligt glad och busig.
 
 

Självporträtt

Tvi och blä för att vara framför kameran!! Men gjorde idag ett försök att ta ett nytt självporträtt (fick ett infall 10 minuter innan jag skulle hämta pojkarna på förskolan), har bara gamla bilder på mig själv och oftast tillsammans med Emil eller Anton.
Men jösses vad svårt det ska vara att slappna av, att få till en "normal" min! Försökte skratta och se glad ut men det blev mest besvärade miner, försökte jag se allvarlig ut såg jag bara trött och deppig ut. Vill ju ha en bild som speglar hur jag är, pigg och glad :) Denna bild blev den bästa idag, får nog försöka igen snart!
 
 
 
 
 
 

Underbara natur

Helgen spenderade vi i husvagn i Halen, Olofström med otroligt vackra omgivningar. Och vi bjöds på väldigt skiftande väder, från strålande sensommarvärme till bister höstkyla. Naturen är fantastisk!
 

Inredningsfotografering - Underbara badrum

Idag har jag fotograferat Marie och Jonnys underbart fina badrum. Skulle bara vilja tappa upp vatten med en massa skum, tända lite ljus och krypa ner. Skulle verkligen vilja lära mig mer vad gäller inredningsfotografering, det var riktigt roligt! Ska be Marie lite snällt igen om jag får fotografera resten av deras hus också. Marie är helt fantastiskt duktig på inredning!
Följ henne på instagram vet jag, du hittar henne under namnet marielinderoth
 

Kurs i Studiofotografering

Igår kväll var jag på kurs i studiofotografering hos Fotograf Serny i Sölvesborg. Väldigt roliga och givande timmar som gav mersmak! Serny var precis som jag föreställde mig - en glad sprallig filur! Men det var en härlig blandning av skoj och allvar och jag fick många nyttiga och bra tips både vad gäller studiofotografering och start av företag.
Här kommer några av kvällens alla bilder men olika typer av bakgrunder och ljussättningar. Caroline ställde snällt upp som modell och var lika snygg som alltid! Även Serny hamnade på bild :-)
 
 
 
 

Systrarna Zoe och Mindi

Idag var söta busfröna Zoe och Mindi här för att fångas på bild. En utmaning eftersom jag hade mina två små pojkar hemma men som tur var fick vi lite hjälp med underhållning för deras del så vi fick en liten stund för oss själva. Så några bilder fick vi till :-) 

Ett av många äpplen

 

Magnus, Viktor och Oscar Landgren

Idag blev det lite bilder på min bror Magnus och hans fina pojkar Viktor och Oscar när vi var i Norra Rörum och hälsade på far och Gunvor.
 

Gravidfotografering - Jessica

Två bilder från lördagens fotografering. Jessica är så fin i sin superfina mage!! 
 
 
 

Rasmus, Bella o Isac

Idag har jag tagit lite bilder på Rasmus, Bella och Isac. Har suttit och fnissat när jag redigerat bilderna, man kan inte bli annat än glad när man tittar på dom. Busungar!! ♥
 
 
 

Dagens åskådare

Väldigt nyfikna och högljudda sådana!
Idag har jag tagit lite gravidbilder på Jessica och vi hittade en härlig äng men i ängen intill gick en hel drös med kor. När korna fick syn på oss så kom dom en efter en för att titta och "prata" med oss, de pratade till sist så högt och i mun på varandra att vi fick gå därifrån och gömma oss. Dom blev lite väl sociala och vi blev lite för nervösa för att det skulle komma en arg bonde som undrade vad vi gjorde med korna.