Sista höstbilderna för i år?

Efter gårdagskvällens storm undrar jag hur många löv som finns kvar på träden i Bäckaskogsslott där jag tog dessa bilderna för en vecka sedan.

Söta goa lilla Elsa

Åh vad roligt det var att träffa både Magda och lilla Elsa igen. Vad stor Elsa blivit sen jag träffade henne senast vilket var när Elsa döptes och Magda och Charlie gifte sig (överraskningsbröllopet som inte ens jag som fotograf visste om :-))
Och tur hade vi med vädret med!! Kom en störtskur precis när jag anlände men när vi fikat och snackat skit en stund smög solen fram igen och vi passade på att ta lite bilder på Elsa bland alla höstlöv.

Elsa blev mest arg när jag bad Magda kasta lite löv på henne :-)
 

Familjefotografering - Sara, Markus, Kevin o Holly

Bus och spring bland alla färgglada löv blev det idag när Sara med familj inkl. vovvar skulle fotograferas.
 

Söta Johanna #2

 

Söta Johanna

Här kommer ett första smakprov från lördagens fotografering. Då stod söta Johanna åter framför kameran, denna gången i de underbara höstfärgerna.
 
 

Fina Ellie bland alla höstlöv

Skomakarns barn

Idag av alla dagar fick jag för mig att jag tvunget skulle ta lite höstbilder på mina egna pojkar :-)
Kunde ju valt en bättre dag när för det första vi hade haft en bil så vi kunde åkt någon annanstans än hemma omkring. För det andra när pojkarna var på bättre humör än idag! Och så är det INTE lätt att ta bilder på Emil numera, han vill (precis som sin mamma) hellre ta dom själv! Han säger bara nej nej nej och vänder sig bort eller tittar ner. Och inte ville dom leka i löven som jag då hade tänkt mig. Uppmuntrade Emil dessutom med att kasta löv på lillebror Anton vilket han gjorde, men han kastade verkligen rakt på honom så hur fint tror ni att det blev??
Suck... får nog göra ett nytt försök igen en annan dag eller så är det verkligen som dom säger, skomakarns barn har dom sämsta skorna!
 

Höstens färgskala

I år har jag tagit alldeles för lite fina höstbilder men det ska det bli ändring på denna veckan när jag får tillbaka min kamera igen!! Tills dess kommer här två gamla favoriter på höstens färgskala.
 
 

Höstens vackra färger

Ikväll hade jag en familjefotografering i denna vackra miljö! Men vi får dock göra ett nytt försök eftersom det blev mörkt så otroligt snabbt och regnet smög sig på. Dessutom fick jag använda min reservkamera eftersom jag fått skicka iväg min ordinarie till verkstaden där ett av mina objektiv är på kalibrering. Min reservkamera är verkligen INTE bra i de dåliga ljusförhållandena vi hade idag, usch och fy!!!  Vill ha tillbaka min kamera NUUUU!!!!
 

Vackra vackra Emma #2

 
 

Vackra vackra Emma

Jag har frågat Emma lite snällt att ställa upp som modell för jag tycker hon är så otroligt vackert och jag tror inte ni kan annat än att hålla med!
PS. Även hennes vovve Cliff ställde upp som modell på några bilder.