Min lille pianist

Sur och grinig när jag kommer med kameran. Men glad som en speleman när han får spela piano i fred!
 
 

Julkort försök nr 1

Gjorde idag ett tappert försök att ta lite julkort på mina pojkar trots att både dom och jag är krasslig. Det gick sådär så får göra ett nytt försök en annan dag! :-) Det var även mitt första test av mina dagljuslampor och bakgrund så finns en hel del förbättringar att göra där med.
Här är några av dagens bilder, japp det fick bli i bara blöjorna.
 
 

Syskonen Elias och Emina

Igår stod fina syskonen Elias och Emina framför kameran. Elias bjöd mig på så många goda skratt, vilken skön liten fyraåring!!!

Bedårande söta Alfred #2

Bedårande söta Alfred

Jag kunde inte tåla mig till ikväll utan var bara tvungen att visa er en bild från dagens fotografering av denna lille goding.
 
 

Goe lille Oscar #2

 
 

Goe lille Oscar

Tog igår lite bilder på min goe lille brorson Oscar och här är två av mina favoriter.
 

Karga november

Jag tog en tur med bilen och kameran idag, äntligen!!! Men jag lyckades välja en väldigt grå och disig dag så hittade inte mycket fint att fotografera tyvärr. Lätt frustrerad dessutom eftersom jag har kört förbi en allé så många gånger nu som jag skulle vilja fotografera. Idag gav jag mig den på att hitta hur jag kunde köra dit med bil, det lyckades jag med men givetvis var det en väg med förbud mot trafik förutom behöriga, suck...
Så efter förhoppning om många fina bilder på karga november jag kom hem med 8 (wow...) nya bilder i kameran och här är 3 utav dom.
 
 

Personlig Födelsetavla

För er som vill fotografera era små nyfödda mirakel kommer jag även att erbjuda en Personlig Födelsetavla med er bebis födelsedatum, klockslog, vikt o längd. Ni får även gärna komma med andra önskemål, kanske en liten dikt eller en symbol.
Till våra pojkar har jag valt en väldigt enkel design.