Dagens skörd

från vårt lilla "trädgårdsland" som består av två odlingslådor och däremellan rabarberplanta som växer så det knakar! Det blev andra skörden av rabarber för i år och första färdiga rädisorna. Jag är inte så glad i rädisor men dessa var faktiskt riktigt riktigt goda och något jag upptäckte för några dagar sedan är att det är grymt gott med stekta rädisor!! I ett av GI-recepten vi testade skulle man nämligen steka sparris, sockerärtor och rädisor med lite dill och citron, mums säger jag bara!
 

Boutique Pärlemo

I måndags kväll var jag och en kompis återigen på Boutique Pärlemo och fixade lite nya smycken till sommaren. Jag kan varmt rekommendera dig som gillar att pyssla och som gillar smycken att boka ett besök här för att göra dina egna smycken. Bla detta halsband och armband gjorde jag i måndags och jag tror bestämt att de kommer att bli mina favoritsmycken i sommar!
Kika gärna in på deras hemsida http://www.boutique-parlemo.se

Elsas dop

När Magdalena och Charlie hade blivit man och hustru var det dags för Elsa att döpas. Då var Elsa väldigt trött men kämpade på och var hur snäll som helst! Stor och händelserik dag även för henne.
Måste ju även nämna Emelie Bengtsson och Johan Birgersson som sjöng och spelade under både vigsel och dop, fantastiskt duktiga! Fick gåshud! Så vill ni ha skönsång och spel så boka dom, jag kan fixa kontaktuppgifter om ni vill ha :-)
 

Vigseln mellan Magdalena o Charlie ♥

Vilken härlig lokal Magdalena och Charlie hade valt för sitt bröllop och dop av Elsa, Orangeriet på Hovdala slott. Vitt, ljust och fint men dock lite trångt om utrymme för mig att smyga omkring och fotografera! Men måste säga ett stort tack till världens häftigaste präst! Hon styrde och ställde med alla så att jag skulle kunna få bra vinklar och möjligheter till bra bilder. Tog en paus i vigseln så att jag kunde klättra fram från platsen bakom kantorn, paus för att jag skulle kunna springa ner i gången för att få en bild när Magdalena ställde sig på "fru" sidan om Charlie osv. Och jag blev tilltalad och omtalad som fotografen :-) Som sagt hur cool som helst!
Här är några bilder från vigseln.

Bröllopsporträtt - Magdalena o Charlie

Här kommer några av gårdagens bröllopsporträtt jag tog på fina Magdalena och Charlie. De är så vackra!

Dop o Överraskningsbröllop

Vilken dag det blev!! Jag skulle få äran att fotografera lilla Elsas dop och var som vanligt lite pirrig i magen. Kommer på plats och möter Elsa, Charlie och Magdalena och jag kommenterar hur fin Magdalena är i håret. Jo säger Magdalena det är ju så att vi ska ju även gifta oss idag! Jag tappar hakan, ögonen tåras, jag får gåshud på armarna och det som tidigare bara var lite pirr i magen blev nu väldigt mycket mer pirr! Men åh vilket härligt pirr!!!
Magdalena och Charlie hade valt att hålla det hemligt för samtliga även mig, tack o lov hade jag all min utrustning med mig med extra batteri, extra kamera, vit filt, reflexskärmen osv. Det blev en härlig dag med måååånga bilder och här kommer några bilder innan alla förstår att det även är ett bröllop på dagens schema :-)
Och det kommer fler bilder det lovar jag!
Charlie ringer tjejen och killen som skulle sjunga och spela för att förbereda dom på att de var på ingång.
 

Barndop på lördag

På lördag ska lilla söta Elsa döpas och jag ska få vara med och föreviga det, härligt!
Ska bli så roligt att träffa Elsa igen och se hur hon har vuxit sen sist för då var hon ju så här liten.

Fotografera husdjur

Vill bara berätta att om ni har ett eller flera husdjur som ni vill ha lite fina bilder på så ställer jag gärna upp och hjälper er :-)

Mer av Sandra o Anton - gravidfotografering

 
De är såååå fina ♥

Gravidfotografering med Sandra o Anton

Idag tredje gången gillt fick vi till att fotografera Sandras fina mage. Min halsfluss har ju ställt till det 2 gånger innan!
Här kommer några smakprover från dagen, fler bilder kommer senare när Sandra och Anton har sett dem.
 

Test av mitt nya objektiv

Jag har ju köpt ett nytt objektiv (Sigma AF 50-150/2,8 EX DC APO OS HSM) och upptäckte när jag fotograferade Caroline och Tobbe att det var problem med fokusen. Tyvärr ett känt problem för detta objektiv men när fokusen sitter är skärpan riktigt riktigt bra!! Men det ska skickas iväg för kalibrering för att fixa till bakfokusen, som det är nu är det INTE pålitligt alls men här är några testbilder.
Sen åkte mitt favoritobjektiv på igen, mitt fasta Nikon AF Nikkor 50mm 1.8

Mer av Caroline

och nu har jag lekt lite med olika actions igen!
 

Lika? Njaeeee

Nu var det länge sedan jag jämförde Emil o Anton så får jag ju tvunget göra. Letade upp en bild sedan Emil var 9 månader, hihihi... vad rultig han var jämförelse med Anton. Så fort man glömmer, kan knappt minnas att Emil såg ut så, sötnosen!
Såg att Emil var uppe och gick med gåvagnen vilket inte Anton gör, men å andra sidan kryper Anton hej vilt vilket inte Emil gjorde. Så olika de är!
 

Anton 9 månader ♥

Tänk vad tiden går, nu är Anton redan 9 månader! Galet!!
 

Caroline ♥ Tobbe - kärleksporträtt del 2