Glad Påsk

Johan och Emil var ute igår och klädde ett av våra små träd med fjädrar i snöyran. Syns dock inte så väl på bilderna men det snöade och snöade och snöar här fortfarande. Inte så värst mycket vårkänslor precis :)
På tal om det kom precis den lilla traktorn förbi som plogar och sandar trottoarerna!

Dagens lek

Idag har det varit skilda nivåer på leken, Anton är feberfri och har kroppen full av myror så det ska klättras, klängas överallt där han kan! Emil som fortfarande är hängig med feber, hosta och snor har tagit det lite lugnare med mest sittande lek eller vila i soffan.

Snart 2 år sedan...

som vår lille goding Emil kom till oss, galet!!!
Första dagen hemma
1 år
Tänkte få till en 2-års fotografering med Emil, inte lika lätt längre eftersom han är betydligt snabbare och har betydligt mycket mer vilja!

Tänk om...

en månad kan det se ut så här! Det gjorde det iallafall förra året den 17 april. Ljuvligt!! Längtar så att jag snart blir tokig!

Krypträning

Här hemma har Anton träningsläger för att lära sig att krypa!
Idag började han ta sig upp på knäna och ville ta sig vidare men det ville sig inte riktigt och frustrerad blev han. Tänkte jag skulle hjälpa honom lite genom att ta honom byxorna och strumporna så att det blev lite trögare för knäna men då hade han redan kämpat en bra stund så han blev mest arg. Satte honom upp och då sken han som en sol igen. Men nya tag imorgon, längtar tills han kan ta sig fram på egen hand!
 

Blääääää

Ja se det snöar...

Häromdagen letade jag och hittade vårtecken och idag är det vinter igen!
 

Kallt kallt kallt

Brrr... det var återigen massor med minusgrader imorse, jag som längtar efter våren!! Men ack så vackert det är trots allt! Frusen sjö!

Underbara ungar

Vi har haft en så härlig dag idag med bus och lek hela dagen tillsammans med Anna och hennes lilla Smilla (Alfons var på förskolan), Emelie med hennes Zoe och Mindi och jag med mina pojkar Emil och Anton. Det blev först en tur på Barbacka med lite lek och fika, sen en promenad i det fina men kalla vädret. Sen körde Anna och Smilla för att hämta Alfons på förskolan och jag, Emil, Anton, Emelie, Zoe och Mindi åkte hem till oss för lite eftermiddagsfika och fortsatt bus. Kunde inte låta bli att ta lite bilder på våra underbara ungar, tyvärr fastnade inte Emil på någon bild.
 

Ögon blå

Då var det återigen dags för en ny bild på Anton liknande en bild som jag tog på Emil i samma ålder. Lite roligt för det skiljer endast 3 dagar i ålder. De är verkligen så olika varandra till både sättet och utseendet, det enda som de har gemensamt är de fantastiskt blåa ögonen!
(mössan är lite noppigare nu än när Emil hade den)
 

Trött och hängig Emil

Det är ju lite sjukstuga här hemma igen med två små förkylda killar. Så det har mest varit mys här hemma idag.

På jakt efter vårtecken

Tog en tur runt byn på jakt efter vårtecken idag och hittade lite av varje!
Hur skönt ser inte detta ut? Sitta och dricka en god kopp kaffe i den  härliga solen, mmm....
Denna sista bilden är kanske inte så vårig men tyckte det var en rolig ullig växt :-)