Söte busen Isac

Idag fick även Isac vara med på bild, söta Bellas lillebror! Och så blev det några syskonbilder när vi ändå var igång.
 
 

Söta söta Bella #2

 

Midsommarafton

 

Midsommarflickorna Zoe och Mindi

Dessa två söta systrar ska jag få föreviga nästa vecka. Två söta flickor med helt makalöst fina ögon!! Här är två bilder från en härlig och mysig midsommarafton hemma hos Anna, Bengt, Alfons och Smilla.
Kommer fler bilder från midsommarafton imorgon, nu kallar sängen.
 
 
 

Glad midsommar!

Här blev det jordgubbar till frukost till Emil och Antons glädje, eller mest Emil. Anton åt en och sedan när han fick den andra kastade han den tillbaks till mig.
 
 
 
 
 
 
 
 

Gravidfotografering - Jessica och blivande storebror Viktor

Mitt i allt kaos så lockade vi Viktor till att mysa lite med mamma och magen :-)
(lite brusiga och suddiga bilder men började bli dåligt ljus och det var lite i farten bilder :-))
 

Gravidfotografering - Jessica

Igår kväll passade jag och Jessica på att smita ifrån barnen (obs! vi lämnade inte barnen ensamma) för att ta lite fina bilder i lite mer lugn och ro än sist. Lite bilder på bara Jessica och hennes fina mage. Sen blev det även lite mer lättklädda bilder inne när åskan och ösregnet kom, dock inte i lugn och ro längre. Det är tur man inte kan se på bilderna vad som händer runt om. Jessica försökte vara lite härligt avslappnad och posera för mig medans Anton stod och hängde mig i byxbenen, Emil och Viktor ville upp och hoppa i sängen, far/farfar/morfar/svärfar kom in för att hämta barnen och då kom även Gunvor och Magnus in så snart stod hela gänget och tittade och busade och rätt som det var ringde ju så klart även far/farfar/morfar/svärfars telefon mitt i alltihop. KAOS med andra ord men det blev några fina bilder trots allt, men väntar på ett godkännande från Jessica att visa dom här. Tills dess får ni några av bilderna vi tog utomhus på ägorna.
 
 
 

Nu börjar det bli "bett" i Anton

Eller ja det kanske var en konstig rubrik men försökte skoja till det lite :-) Det jag ville säga var att nu börjar tänderna titta ut med rasande fart. Från att ha varit "tannalös" har han på bara en veckan helt plötsligt 4 tänder. Försökte fotografera dom men inte helt lätt att fånga en bild när Anton drar ner underläppen så att de små riskornen syns men lyckades på en eller två i alla fall. Här kommer dom plus några till.
 
 

Söta söta Bellabus

 
Tog lite snabba bilder på Emil o Antons söta söta kusin Bella när hon var här och lekte idag.
 

Dagen i bilder

En lugn och slapp dag i det fina vädret med mycket bus och lek mellan pojkarna. Så härligt att bara sitta och titta på dom när de leker var för sig och tillsammans!
 

Jordgubbar till midsommar?

 

Man ska ha husvagn...

lite fler bilder från vår härliga helg i Johans föräldrars husvagn
 
 

Blåaste blått

Vi lånade Johans föräldrars husvagn hela helgen och hade helt fantastiskt härligt väder, kunde verkligen inte önska oss bättre. En dag tog vi en tur till Simrishamn för att käka lite glass och ta en liten promenad och titta på båtarna. Himlen var så blå den kunde vara och vattnet lika så, otroligt vackert. Blåaste blått!
 

Gravidfotografering - Jessica, Magnus o Viktor ♥ del 2

Här är några fler bilder från vår busiga fotografering.
 
 
 

Gravidfotografering - Jessica, Magnus o Viktor ♥

Igår fick vi äntligen till en liten snabbfotografering av min svägerska Jessicas fina mage. Tiden har sprungit iväg och nu börjar det ju närma sig uträknat datum med stormsteg!! Men får vi möjlighet igen innan det är dags ska vi ta en lite lugnare fotografering med mer fokus på magen, igår blev det mest stoj och stim men roligt det med! Det är inte optimalt att ha med båda mina pojkar när jag ska fotografera då de är rätt mammiga båda två, men far/morfar kämpade på så vi fick ta lite bilder, tack!