Projektet måla barnstolar klart!

Då var äntligen barnstolarna klara!! De blev inte heller så tokiga, Emil ville genast provsitta och de verkade få godkänt :-)
Så här såg dom ju ut före:
Och så här ser dom ut nu tillsammans med soffbordet jag köpte från Ellos (fick för mig att det var vit bordskiva men det var en synvilla, bordet är helsvart).

Mina tavlor

Hmmm... de där tavlorna jag har gjort får hänga där en stund så får jag fundera på om jag gillar dem eller ej!
Men så här blev dom iallafall

Gubben i lådan

och hans lillebror :-)

Fasanjakt

Jag följde med Tobbe ut på fasanjakt för att ta lite bilder men tyvärr fanns inte en enda fasan i sikte så det blir ett nytt försök igen nästa vecka.
Men det var så häftigt att se Hexa när hon spårade, hon såg överlycklig ut!

LOKA reklam

Visst skulle Anton göra sig i en LOKA reklam?
Så här lurig blir man när man druckit bubblor :)

En vacker vinterdag i N Rörum

Gnistrande vackert

och isande kallt! Det var verkligen helt magiskt vackert ute igår, tog en promenad med pojkarna väl nerstoppade i overaller och åkpåsarna upp till hakan så att det inte skulle frysa.
 

Plötsligt händer det

Nej vi har inte vunnit på triss men det har hänt något jag har sett framemot, Anton kan sitta själv :- )
 

Mina pojkar

Försökte häromkvällen ta några söta bilder på Johan och Anton så som jag tog på Johan och Emil när Emil var mindre. Det gick sådär kan man väl säga. Anton har som sagt kameraskräck så hans ögon blir stora som tefat och ser rätt knasig ut, fniss... och rätt som det var ville även Emil vara med och det kan man ju inte neka honom. Men här är iallafall resultatet, får nog göra ett nytt försök en annan dag igen!
 

Visst är dom lika?!

Tog ju lite bilder på Anton och Emil häromdagen som jag har lagt upp här på bloggen, utom en bild! Den är inte så smickrande för Antons del men när jag såg bilden slog det mig att jag har en bild på min tvillingbror Magnus som jag fick för mig var väldigt lik (alltså inte så smickrande för Magnus del heller :-)). Var tvungen att leta upp den och visst är dom lika varandra min bror och Anton? Det har jag tyckt ända sedan Anton föddes att han är lik min sida och jag håller nog fast vid det!
Magnus till vänster och Anton till höger

Från rygg till mage

En lycklig liten Anton lyckades idag på egen hand vända sig från rygg till mage. Först ett förvånat uttryck och sedan sken han upp som en sol! Härligt!
 

Det blev väldans kort!

Här har vi vår snaggade lilla goding Emil, det blev kort kort kort!!! Och det var inte tänkt att det skulle bli så där kort men det hände en liten olycka när vi skulle klippa honom med trimmer och tyvärr var detta lösningen, han kunde ju inte ha en sådan här korthårig fläck 3x6 cm mitt fram eller?!
 

Brorsor emellan

Undrar vad dom planerar för framtida hyss?
 

Höga tallar

Det blev en skön och välbehövlig promenad tillsammans med Anton och Emils farmor i tallskogen i snålblåsten.
 

Fötterna - bästa leksakerna!