Mulligt är gulligt ♥

En dag som mest bestått av gnäll, snor och feber fick det bli några bilder på Anton. Imorgon måste vi bara ta oss ut på promenad och då ska kameran med i jakt på vårtecken!
 

Vår lille gubbe Anton ♥

Våra små gubbar ♥

Som tidigare vill jag försöka ta liknande bilder på Anton som jag tagit på Emil när de är i ungefär samma ålder. Tycker det är så roligt att jämföra!
 
Emil
 
Anton

Sol och bad

Fick en sådan längtan till sol och bad när jag och Emil satt och tittade på "Sammys äventyr". Denna sommaren kommer jag verkligen att kunna njuta! Förra sommaren var jag ju tung och höggravid, sommaren där innan var Emil så liten så då kände jag inte för att åka till stranden men denna sommaren... då ska det badas, busas och byggas sandslott med pojkarna!
Här är lite bilder sen i somras, mmmm.... härligt!

Porträtt

Caroline är min duktiga och trogna modell, ställer upp på det mesta jag ber henne om och snygg som sjutton är hon. Här är några av alla bilder vi tagit!
Och lite bilder på fina Johanna och Oscar som jag tog i somras.
 
 

10 kg kvar till mitt mål

♥ Alla Hjärtans Dag ♥

Vad passar sig då bättre än att visa lite gravid och bröllopsbilder?!
 

Barnporträtt favoriter

Satt och kikade igenom arkivet och hittade dessa godingar, några av mina favoritbilder.
 

Längtan efter våren

och denna underbara bädd utav vitsippor, känna doften av grönska och känna solens värmande strålar.
Slippa pälsa på sig med halsdukar, vantar och långkalsonger!

Mer av söta lilla Elina

En till på lilla söta Elina

Måste bara visa en bild till på söta lilla Elina innan sängen kallar, är hon inte söt så säg?!
 

Lilla Elina med mamma o pappa

Idag har jag fotograferat lilla söta Elina och hennes mamma Evelina och pappa Martin. Sitter nu och går igenom bilderna till melodifestivalen, sämre kan man ha det! Här kommer en liten tjuvkik

Anton 6 månader ♥

Idag blir Anton 6 månader, galet vad tiden har gått!
 

Fantastiska ögonfransar

Tog lite bilder på Emil när han badade häromdagen och kan återigen konstatera att oj vilka fantastiskt långa och fina ögonfransar han har! Dessa har han inte ärvt av mig utan av hans farfar. Lyckostar!

Jag och Anton

I brist på något annat att fotografera idag bestämde jag mig för att ta lite bilder på mig och Anton igen medan Emil var på förskolan. I brist på både ork och inspiration pga att jag har tagit över Emils förkylning (även Anton den stackaren har fått ta del av den) ställde jag kameran i ett av fönsterna och placerade mig och Anton framför med självutlösaren så bilderna blev nästan exakt likadana som senaste men men... jösses vad jag har fått mörkt hår under mina två graviditeter och visst ser Anton road ut? Fniss....
Skulle vilja ta lite bilder på mig, Emil och Anton med någon dag!