Att hitta det vackra i det gråa

Vi tog en promenad i det trista gråa vädret idag, Johan med vagnen med pojkarna och jag några meter bakom med kameran. Försökte hitta lite fina detaljer i naturen som kanske kunde pigga upp och tycker nog att jag lyckades.
 

Bonnie o Hexa

Häromdagen stod två hundar modell, ett yrväder och en filbunke!
 

Gott o blandat

Lite gott och blandat bilder från de senaste dagarna. Emil och hans faster Caroline fick ställa upp som modeller när jag skulle testa tyllet jag köpt att ha som bakgrund. Tänkte att det skulle bli lite härligt bling bling i bakgrunden av paljetterna men nja... upptäckte dock att jag hängt upp det med fel sida fram så får göra ett nytt försöka.
Sen testade jag skärpan på ett av mina objektiv som jag tycker strular igen, suck... Men... funkade rätt bra den här gången. Hoppas att jag INTE ska behöva skicka in kameran och objektiven igen för kalibrering!!!
 
 
 

Ljuvliga hyacint

 
 

Om du fotograferar mig får jag fotografera dig?!

Har sett flera som lyckats få fina bilder på sina barn genom att ge dom en kamera med mutningen, får du fotografera mig får jag fotografera mig.
Hur det gick?
Tja.... sådär det med... Emil ska ju få min gamla kompakta digitalkamera i julklapp så får göra ett nytt försök då. Lite behändigare för honom att hålla och använda!
 

Annika, Allie o Hilda

Här kommer det fler bilder på mamma Annika och på hennes goa döttrar! Nästa gång får vi försöka få till att även pappa Henrik kommer med på ett hörn!!
 

Lillasyster Hilda

Några bilder på Allies busiga, söta och väldigt bestämda lillasyster Hilda.
 
 
 
 
 

Storasyster Allie

Tog ju även lite enskilda porträtt på mamma Annika, storasyster Allie och lillasyster Hilda.
Här är några bilder på Allie.
 

Bästisar

Idag passade jag på att ta lite kompisbilder på Emil och hans BB-kompis Charlie. Vi hade turen att lära känna Charlies mamma och pappa när Emil och Charlie kom till världen. Jag och Charlies mamma Anna delade rum och vi upptäckte att vi hade väldigt trevligt tillsammans och har umgåtts sedan dess. Men inte kan man tro att det bara skiljer några timmar mellan Emil och Charlie. Min lille kortis Emil ♥
 
 

Kaos men med glada skratt

Har i eftermiddag haft besök utav Annika, Allie och Hilda för att ta lite syskonbilder. Även mamma Annika fick vara med på lite bilder. Här är en bild som speglar fotograferingen ganska väl, fniss...hihihi... Så blir det när mina två små pojkar är assistenter!! Annika är här på g att fånga en av mina dagljuslampor som Anton tyckte stod olämpligt.
OBS! Det kommer fler mer seriösa bilder imorgon :-)
 

Viktor och Oscar ♥

I lördags döptes min brorson Oscar som jag även är fadder till och här är lite bilder på honom i sin fina dopklänning. Det blev även några bilder på honom och storebror Viktor som jag även honom är fadder till. En väldigt stolt och glad fadder till två underbara pojkar!
 
 

Mira o lillebror Ville 9 dagar ♥

Fler bilder på lille Ville och stolta storasystern Mira.
 
 

Lille Ville 9 dagar ♥

Idag fick jag äntligen träffa lille Ville, skulle träffa honom redan förra veckan men då både jag och mina små pojkar var rejält förkylda fick vi skjuta upp det. Men idag är vi alla lite bättre så då vågade jag mig dit. Här kommer några smakprov på den väldigt vakna Ville. Det tog låååång tid med mycket kämpande innan Ville slutligen bestämde sig för att ta en liten tupplur.
Mamma Jessica, Pappa Olof och storasyster Mira och så lille Ville så klart!
 

1:a advent

Anton, min snoriga och hostiga lille tomtenisse ♥