Fina syskonen Malte och Lova #2

 

Fina syskonen Malte & Lova

Idag har jag fotograferat syskonen Malte och Lova. Lite blyga till att börja med men det släppte efterhand som vi busade. Så söta och fina tillsammans!
 
 

Bröllop - Hanna ♥ Per

Fick igår äran att föreviga Hanna och Pers underbara vigsel. Det var extra pirrigt eftersom Per är min sambos vän sen ungdoms dagar. Vi bjöds även på skönsång av bruden Hannas barndomsvän Sanna Nielsen, gåshud!!
Det var verkligen ett helt fantastiskt bröllop! Och så fina dom var!

Bröllop - Marie ♥ Niklas

Här kommer lite bilder från denna underbara, roliga och fnissiga kväll!
Många tokiga bilder blev det blandat med lite mer romantiska. Men är det en sprallig och färgstark familj får ju bilderna bli där efter, eller hur?
 

Gunhild Carling trio

Norra Rörums sockengille bjöd idag in till konsert med Gunhild Carling trio. Vid vackert väder skulle konserten vara i trädgården till Norra Rörums prästgård vilket den inleddes, dock till något ostadigt väder. Tyvärr hann inte Gunhild och gänget spela mer än 1 låt innan regnet började ösa ner. Men de kämpade på någon låt till sedan fick de ge upp och flyttade sig och nästan hela publiken inomhus. Som tur var lät de en högtalare stå kvar utomhus eftersom det blev ont om plats så en del satt kvar ute i skydd av paraplyer eller skyddande trädkronor och njöt av musiken.

Man kan inte annat än ryckas med i musiken och Gunhilds charm, hon är ju helt fenomenal på diverse blåsinstrument!!
 

Kvällens brudpar - Marie ♥ Niklas

Jag är fortfarande alldeles fnissig efter kvällens överraskningsbröllop! Gästerna var bjudna till 80-års fest men det blev ju än mer festligt än så :-) Har nu kommit hem och kan inte låta bli att visa er en av alla fina bilder på Marie och Niklas.
 
 

Oscar 5 veckor

I söndags när vi hade kalas för Anton passade vi på att ta lite bilder på Anton och Emils lille minikusin Oscar.
Så söt!!!
 

Coolaste bilen!

Åkte Therese och Calle i på sitt bröllop! Eller vad tycker ni?
 

Anton ♥

I nya fina kläder som han fick i 1-års present!

Bröllop - Herr och Fru Ådahl #2

 

De busiga, tokiga, snälla och söta näbbarna!

Har nu kommit till bilderna efter vigseln där jag smög omkring och fångade de söta näbbarna när de sprang och busade och helt plötsligt var även jag mitt uppe i leken. Fick några fina bilder på dom som ni kan se här!
 
 

Bröllop - Herr och Fru Ådahl ♥

Sitter nu och laddar in alla dagens bilder men kunde inte låta bli att redigera två av dessa för att lägga ut här som ett litet smakprov, så många fina bilder på Therese och Calle och deras brudnäbbar och näbb.
 
 
 

Oscar - 4 veckor gammal

 
Hoppas få ta lite mer bilder på Emil och Antons nyaste lille kusin, min bror Magnus son Oscar i det närmsta. Smygtog lite bilder för en vecka sedan när han låg och sov, var ju bara tvungen. Han är ju så liten och sååå söt!
 
 

Testfotografering inför helgens bröllop mellan Therese och Calle

 I helgen är det dags att tömma alla minneskort och ladda batterierna för då ska Therese och Calles stora dag förevigas. Här är några bilder från vår testfotografering/konsultation, ser framemot att köra "på riktigt".

Anton 1 år ♥