Little froggie

Min söta lilla groda, ursöta kläder som Anton fått av Annelie, Mia, Malin och Sara.
 
 
 

Ny header

det var hög tid att förnya min header, den förra visade ju bara naturbilder och jag fotograferar ju så mycket mer än det numera. Vad tycker ni?

Ännu mer av fina Caroline

Jag har så många bilder jag vill visa från dagens fotografering!!
 
 
 

Fina Caroline

En första tjuvkik

från dagens fotografering med Caroline, en av mina absoluta favoriter från dagen.
 
 
 

Charmiga Ellie i sin dopklänning

Idag tog jag lite bilder på Ellie i hennes fina dopklänning och coola dojor. Efter dopet var Ellie så trött att vi valde att ta bilderna på henne en annan dag.
 

Snällaste sambon

kom hem med en härlig bukett och ett hjärta med texten världens bästa mamma. Då glömde jag fort att jag tidigare var trött och irriterad, det var precis vad jag behövde idag ♥
 
 
 

Mys med snutte

Kvällsbus och mys

 
Ibland tillåter man mer bus än vanligt och ikväll är ett sådant tillfälle. Emil har varit på förskolan "på riktigt" första dagen idag och var sååå gosig när han kom hem både med mig och lillebror. Då är det ok om han busar lite, han får ju normalt inte sitta på soffbordet men visst är han söt där. Man sätter ju det finaste man har på bordet (han klättrade i och för sig själv upp men jaja...)!
 
 
 

Jag o Anton

Passade på att ta lite bilder på mig och Anton när vi var själv hemma men hjälp utav självutlösaren. Inte helt enkelt men det blev några helt okej bilder.
 
 
 

Livet på landet

 
Ett bildregn från en härlig dag i Norra Rörum hemma hos min far. Vi trivs lika bra allihop på olika sätt, Emil får åka traktor och skita ner sig, Anton sover så gott i den friska luften och jag blir totalt avslappnad av att komma "hem" och Johan grillar och snackar skit med min far och Gunvor. Plus är det om dessutom Magnus, Jessica och Viktor är hemma för då kan man ta en kopp kaffe och snacka lite skit med dom med!

Lika?

Sitter nu och jämför Emil och Anton igen om de är lika varandra när de är i samma ålder och nja... nej det tycker jag fortfarande inte. Hävdar fortfarande att Emil har Rosander utseende och Anton har Landgren utseende.
 

Nästa projekt här hemma

är lekstugan! Lekstugan stod här när vi köpte huset och de som ägde huset innan var så snälla att de lämnade allt som var i lekstugan så den är ju inredd och alla barn tycker den är rolig att leka i. MEN den känns inte så piffig och fräsch så mitt nästa projekt blir att sy nya överdrag till "soffan", måla väggar och tak, lägga något billigt och gärna hållbart golv och ev. måla om möblerna i någon/några roliga färger. Så här är före bilder (mycket nu och då bilder på min blogg nu...).
 
 

Då och Nu

Ahhh.... det var verkligen inte roligt men nu är det gjort. Jag letade upp samma kläder som jag har på en av mina målbilder för att ni verkligen ska se hur jag ser ut nu. Tycker det kan vara kul för egen del att se hur jag kommer att passa bättre och bättre i de där kläderna igen. Jag HATAR verkligen att vara med på bild och framförallt nu eftersom jag inte alls trivs med mitt utseende/vikt och visst ser jag väldigt avslappnad ut?!
 
Bläää.... japp.... här är bilden.... rodnar....
 
(70 kg vs 83 kg)
 
 

Min kamp mot gravidkilona!

OBS! Detta är en fotoblogg och kommer så förbli men för mig är det bästa sättet att få motivation att se mig själv på bild! Letade fram två bilder som får bli mina målbilder, här väger jag runt 70 kg, har inte tränat på ett tag så är sådär lagom vanlig. Når jag bara nästan dit lovar jag att aldrig mer klaga på att jag är tjock!
Ska ställa mig framför kameran imorgon (ahhh fasar!!!) så att jag har en bild på hur jag ser ut idag och sedan kommer jag med jämna mellanrum lägga upp bilder på min förändring och väg tillbaka till mitt "vanliga" jag. Jag är jätte lycklig över mina två små underbara killar och är jätte tacksam över min kropp som har fixat detta men nu vill jag få tillbaka orken och rörligheten igen så att jag kan leka som jag vill med Emil och Anton. Just nu känner jag mig som en flåsande elefant!
Jag har 13 kg kvar till mina målbilder och jag har satt den 8 augusti 2013 som dagen med stort D! Skynda långsamt får det bli eftersom jag så länge jag ammar inte kan göra några större förändringar med kosten utan "bara" "träna/motionera.