Syskonfotografering med Emil o Anton

 
Vilket var lättare sagt än gjort, Emil ville inte riktigt vara med så han fick vi muta med clementiner. Anton blev ledsen för att vi ville få honom till att sitta (lite för länge), Emil försökte trösta men det hjälpte inte. Så jaja... bilderna får helt enkelt duga!
 
 

♥ Anton ♥

Tog idag liknande bilder på Anton som jag tog på Emil när han var ungefär lika gammal (Emil var något äldre). Lyckades inte ta så många för Emil ville också vara med och gärna ligga ovanpå Anton.
Bilderna på Emil kan du titta på här

GEGGAMOJA

Då var det dags igen att visa dagens outfit på Anton. Detta fina set från GEGGAMOJA har han fått av Magnus, Jessica och Viktor. Nej Anton brukar inte ha mössa på sig inomhus men får ju tvunget visa hela setet. Och det man inte ser på bilden är att byxorna är coola baggybyxor med fina fickor bak, älskar dom!! Och kvaliteten på GEGGAMOJA är kanon, tjock och mjuk bomull.
 

Allie och Hilda

Idag var det dags igen att ta lite bilder på de söta vildingarna Allie och Hilda. De for upp och ner fram och tillbaks, jag fick muta med glass och äpple om jag bara fick ta några bilder till, Annika (barnens mor) fick leka titt ut med Emil som också ville vara med, ja ni kan ju tänka er!! Men många goda skratt och jag lätt svettigare senare så blev det en hel del fina bilder trots allt.
 

Dystert väder!

Så får pigga upp med några härliga bilder från förra hösten/vintern!
 

Anton helgens huvudperson

I lördags var det då dags för Antons dop och det blev en fin dag även om vi saknade Annas sång otroligt mycket! Men kantorn fick spela en av sångerna och så fick vi alla hjälpas åt att sjunga istället.
Så här fin var vår lille goe Anton

Dopklänningen klar

Nu är dopklänningen tvättad, struken och rosetten är fixad och ditsatt. Till Emil gjorde jag en grön rosett och till Anton gjorde jag nu en mörkblå.
Dopklänningen har min storebror, min brorson Viktor och Emil döpts i tidigare och nu på lördag är det Antons tur. Jag har en egen som jag döptes i som jag skulle vilja använda men den är lite mindre så den passar tyvärr inte.
Men tycker min storebrors dopklänning är finare så det gör inte så mycket :-)
Nu håller jag alla tummar och stortår för att Johans kusin Anna kryar på sig från sin halsfluss så hon kan sjunga på dopet, det kan väl även ni göra?! Snälla??!!
 

Lika?

Då var det dags igen för en "är de lika?" bild på Emil o Anton, här är de båda 3 månader.
Emil ville givetvis sitta i bumbon när vi plockade fram den till Anton, han är lite större nu än sist han satt i den :-)
 
 
 

Ibland är det ok att muta

Det är ju dop för Anton på lördag och då ville jag vara fin i håret så Frida kom hit idag för att klippa mig. Förra gången Frida var här försökte vi även klippa Emil men han ville INTE. Idag testade vi att muta med glass och då gick det hur bra som helst! Men vi fick se till att han hade att äta under hela klippningen så det blev både glass, clementin och en pepparkaka, men fin blev han. Har tyvärr ingen efter bild för då var det duschen som gällde :-)

Lille pepparkaksgubben

Vi tog även lite bilder på Carolines son Emil som pepparkaksgubbe idag. Han är ju söt så att man skulle vilja äta upp honom :-)
 
 

Caroline, Jimmi och lille Emil

Idag har jag tagit lite porträtt bilder på fina syskonen Caroline och Jimmi och Carolines lille söte son Emil.
Fick ju tvunget utnyttja de fina höstlöven som fanns kvar ute, blir så fina färger!
 
 
 
 

Snabb som blixten

Vi har haft mycket trevligt besök från söder (Malmö) av Jessica, Olof och lilla söta Mira. Tog lite bilder på Mira men det var lättare sagt en gjort, snabb som blixten är hon! Bra träning för mig och jag lyckades fånga henne på några bilder.
 
 

Buuu

ahhhh är det ett spöke jag ser???
 
Nej det var ju bara mamma :-)
 
Ja du Anton så ser mamma ut när hon inte får sova tillräckligt!!!

Sitta sitta sitta

Vi satte Anton bredvid Emil för att ta en gullig bild på dom tillsammans. Emil mös verkligen med Anton och när vi skulle flytta på Anton sa Emil sitta sitta sitta och så klappade han bredvid sig i soffan, då ville han att Anton skulle sitta bredvid honom igen. Sött, hjärtat smälter ♥