Dagens outfit

Måste bara visa Emils senaste outfit som jag köpte på Lindex, fullkomligt älskar byxorna! Så där härligt luftiga, pösiga och coola!! Hade dom funnits i min storlek också hade jag lätt köpt dom :-)

Mumsigt med jordgubbar!

Gärna hela jordgubben i munnen på en och samma gång

Söta Isac och Tyra i svartvitSöta Isac och Tyra

Plask och lek

Idag har vi haft en härlig eftermiddag tillsammans med Emelie, Marcus och Zoe. Emelie och Zoe kom med goe fika och sen lekte och plaskade Emil och Zoe glatt medans jag och Emelie hade det gött i solen (lite kaos under fikan dock).


De fick plaska i badbaljan eftersom vi inte har fått tummarna loss att köpa en pool än.


Nya Robert Wells?

Färgglada naturenEn härlig vecka i Turkiet

Här kommer det lite bilder från vår härliga vecka i Kemer (Turkiet). Vi hade en sådan otrolig tur med vädret, det var lika varmt denna veckan som det normalt är i juli vilket innebar 30-37 grader varmt. Ljuvligt!!! Så det blev sol och bad hela veckan lång (dock syns inte det när jag tittar mig i spegeln, låg och päste i skuggan :-)).
Vi blev så otroligt välkomnade var vi än kom trots barn och barnvagnar, alla var så otroligt barnkära både unga och gamla, kvinnor och män. Emil som är väldigt social trivdes som fisken i vattnet!


Utsikten från vår balkong


Städerskorna vek fina svanar av våra handdukar, gulligt värre!


Två av alla barnkära på hotellet


Det fanns så här fina blommor överallt, ljuvligt!


Var bara tvungen att ta en bild på det här lilla söta huset


Ett av alla apelsinträd


Några av alla fina båtar nere i hamnen, tyvärr ett inhägnat område med vakter.


Badpojken Emil, tog någon dag innan han kom på att det inte var så tokigt att bada trots att det inte var varmare än 22 grader i vattnet.


Vi tog en tur till sandstranden en dag (var annars bara stenstränder), vi fick ju tvunget bada i havet en gång iallafall.


Söta Emils kusin Bella


Coola Emils kusin Isac


Kusinerna tillsammans vid poolen


Vi var även på en delfinshow (detta är dock en säl som showen inleddes med)


Ett av alla fantastiska konststycken som de lyckas lära delfinerna


De hade även uppvisning av magdans en av kvällarna, tyvärr missade jag, Johan och Emil när resten av familjen Rosander med respektive var uppe och dansade. Vi var lite trötta och gick och la oss! 

Skira blommor

Bus o lek