Kameraskräck?

Det skulle man iallafall kunna tro att Anton har när man tittar igenom bilderna jag tagit på honom. Det är iallafall en vanligt återkommande min han gör! :)
 

Mer av lilla Elsa

Här kommer det lite mer bilder på söta lilla Elsa.
 
 

Lilla Elsa

Här kommer några bilder från dagens mysiga fotografering av lilla söta Elsa som är 2 1/2 vecka gammal och hennes lyckliga mamma Magdalena (tyvärr fick pappa Charlie jobba så han får vara med vid nästa fotografering). Äntligen fick jag träffa lilla underverket som gömde sig i magen som jag fotograferade tidigare i höstas. Det kommer även fler bilder snart på enbart lilla Elsa.
 

Morgonbus

Brottningsmatch mellan Anton och Emil på morgonkvisten :-)
 

Grabbarna bus

Här har vi ju haft sjukstuga nu i 1 1/2 vecka men idag äntligen fick Emil leka av sig med bästaste bb kompisen Charlie. Det var verkligen vad Emil behövde!! Och som de busade, även Anton fick vara med på hörnan och även han hade roligt, han som varit så gnällig i flera dagar var nöjd mest hela eftermiddagen och somnade ganska snällt ikväll. Emil hann inte mer än sätta sig i soffan och lägga sitt huvud i knät på mig innan han sov, fick varken bytt blöja, klätt av honom eller borstat tänderna, han var helt slut! Men vilken härlig eftermiddag :-)
 
 
 

Jul i vårt hus

Då har vi för första gången i mitt liv en köpt gran (min far har skog så vi brukar hitta gran där), dyr som poker och vet inte om jag tycker det var värt det men nu står den där iallafall. Och givetvis ville Emil hjälpa pappa att klä granen och självklart fick han göra det :-) Anton fick även han en julgranskula med sitt namn på.
Det är verkligen jul när granen är på plats med den ljuvliga doften och barr lite här och där!

Snäääälla mamma

Så här bedjande ögon kan Emil ha när det är något han vill ha, svårt att säga nej då!
 

Mys på fårpälsen

Anton i gåstolen

Idag plockade vi fram gåstolen till Anton, vi kände att det var dags eftersom han gärna ställer sig när man har honom i knät. Och visst trivdes han att sitta och leka med lite leksaker, tog sig helt omedvetet och oplanerat runt i den och sken upp som en sol när storebror kom och ville skjutsa runt honom! Roligt för både Emil och Anton!
Det blir verkligen bara roligare och roligare ju mer de får ut av varandra, längtar till den dagen när de kan springa omkring båda två även om jag inte vill att tiden ska gå fortare än vad den gör.

Hej mitt vinterland...

Pga sjukstuga här hemma har jag inte varit ute och fotograferat något i detta fantastiska vinterlandskap förrän idag. Passade på att ta några snabba bilder på vägen till Maxi och då körde jag till min favoritallé och tog på den och vyerna runtom.

Nybadad

Nytt projekt

Emil och Anton har fått vars en fin gammal stol i barnstorlek av snälla Eva. Färg är inhandlad och fy sjutton vad dyrt det blev men fina ska dom bli och jag vill göra de hållbara och då får det kosta!
De ska bli svarta och sen ska jag måla dit ett stort E på Emils stol och ett stort A på Antons stol i vitt. Till stolarna har jag hittat ett svart och vitt bord som egentligen är ett soffbord men som är i lagom höjd och storlek, tror det kan bli riktigt bra eller vad tror ni?
Nu kliar det i mina fingrar att få ge dom lite kärlek, de ska slipas, limmas ben och sen målas, såååå roligt!!!
 
 

Jul på Liseberg

Var i helgen i Göteborg med Johan, Emil och Anton. Vi bodde i vanlig ordning på Gothia Towers. Först blev dett en runda på julmarknaden på Liseberg på lördagen och sedan en tur i Nordstan för lite shopping av julklappar på söndagen innan vi åkte hem. En väldigt mysig helg!
Vi passade på att gå till Liseberg medan det var ljust för då har det inte hittat dit så mycket folk, skönt när man har barnvagnar. Men hann ta lite bilder på alla dessa tusentals lampor för det hann bli mörkt innan vi gick därifrån, såååå fint!