På härlig promenad

i det ljuvliga höstvädret tillsammans med svärmor och Emil. Det blev en riktigt lång runda, så skönt! Men att jag inte kan få rumpan ur soffan och göra det oftare, bli av med de där förbaskade gravidkilona någon gång...
Vackra omgivningar, trevligt sällskap, skön motion men tyvärr lite otrevlig doft på sina ställen, det är dags att gödsla åkrarna!Porslinsblomma

Dessa underbart perfekta växter för mig, jag älskar dom verkligen för dom överlever!!! Och jag har lyckats hitta bra fönster förde blommar flera gånger om året numera :)

Lekt med actionsHur gör jag??

Var har jag hamnat?? Andra gången Emil får prova hoppegungan, denna gången är han lite större. Får han bara grepp på hur han ska göra gillar han det nog. Än så länge är det roligt att snurra omkring en liten stund iallafall.Djur djur djur

Satt och kikade igenom mina gamla djurbilder och här kommer några av mina favoriter.Spagetti o köttfärssås

Emil har helt plötsligt fått för sig att mat inte är gott utan det är bara gröt och fruktpuréer som gäller. Men jag ger mig inte och testar mig igenom alla möjliga maträtter och idag stod turen för spagetti och köttfärssås! Det var inte helt tokigt, lite grimaser, lite klökningar men inte allt för arg fick jag i honom några skedar. Men fick vara snäll och avsluta med yoghurt med päron och banan så att Emil blev mätt och nöjd.
Det bjuds på många goda skratt när något nytt ska testas och nu har jag lärt mig att av med kläderna för att lättast göra rent :)
Bada är toppen!!

Idag var det 4:e gången vi var på babysimning med Emil och äntligen fick jag kameran med mig. Det är så härligt att se Emil och Johan i bassängen, de har lika roligt båda två!


laddar inför att hoppa i bassängen


på bolljakt


precis dykt :)


flyter omkring i badringen


pratar lite med mamma och hämtar leksak

Blå blå ögon

med dessa otroligt fina blå ögon kan han nog få många flickor på fall!


Stora killen ♥

Sitter själv nu, stolt mamma :) Men åh vad tiden går...

Höstens färger

Världens sötaste ♥

Nu passar den fina kepsen som Emil fick av Annelie, Mia, Malin och Sara :)

Pysslat lite hemma

Sytt tre kuddfodral enligt http://jennyshus.webblogg.se/2008/august/kuddfodralsbeskrivning.html (tack för tipset Jessica!!), målat om ett skåp och bytt handtag/knoppar. Tyvärr har jag ingen före bild men det var i ek och hade metallhandtag. Jag blev supernöjd men behöver stryka till tyget och rätta upp dörrarna sen är det klart!
På skåpet står det en virkad grön bil som jag köpte till Emil på Humlalyckan, ett underbart ställe som jag varmt kan rekommendera för lunch, fika eller shopping!
(som sagt måste stryka tyget och rätta dörrarna!!)


(jag kommer nog att köpa fler, fanns som polisbil och röd bil också)

Underbara höst

Nu börjar hösten smyga fram och jag älskar det! Jag tog Emil i bärselen och gav mig ut i strålande sol, klarblå himmel och underbar frisk och klar luft som det bara är på hösten. Riktigt härligt och Emil njöt lika mycket han, jollrade och "snackade".Emil tar över

både vårt skafferi och hus med mat och leksaker!
Han är ett riktigt matvrak vilket jag är otroligt glad över :)


(nedersta hyllan är snart bara Emils mat)

Mira på Entré


(smygreklam ;-))