Färgsprakande

Spillevinken Viktor

Ännu en bild på charmtrollet, busungen, spillevinken, min ögonsten, ja smeknamnen är många på min brorson Viktor. Kärt barn har många namn!
Men är han inte söt så säg!

Fuktigt och disigt

men en skön och välbehövlig promenad blev det och en god kopp värmande kaffe när vi kom hem.

mmm... gott med tår

Funderare

Emil är verkligen en funderare, han älskar att sitta och fundera på livet i matstolen mellan tuggorna.


Bus med morfar

Jag citerar Jessica "hur ska man kunna slå farfar/morfar på fingrarna??" Ja aldrig har Emil så roligt som när morfar är igång, ständigt nya upptåg men det är väl just det man har morfar till?! Tänk bara när Emil är lite större och kan hänga med morfar i traktorn, oj oj oj...


Här åker Emil karusell i en korg hemma hos kusinen Viktor

Tittut

Idag fångades min ögonsten Viktor på bild när han stod och spexade vid trappan.
Är han inte söt och charmig så säg!!

Vägen till Norra Rörum

i härliga höstfärger.

Katten Gurra

Julmarknad idag

Japp vi ska på julmarknad idag den 22:e oktober, blir lika förvånad varje år att julmarknaden på Ovesholm är så tidig och man känner inte alls för det egentligen men... man vi kan ändå inte låta bli att åka dit, där är ju så himla mysigt! Trots att det bara är den 22:e oktober så brukar en härlig julkänsla infinna sig så fort man kommer innanför grindarna på Ovesholms slott.


(härliga färger på himlen när jag gick till affären imorse)

♥ Emil ♥Ivö i höstskrud

Eftermiddagen blev inte riktigt som vi hade tänkt det. Vår plan som såg väldigt lovande ut på förmiddagen var strålande sol, klarblå himmel och fikakorg. Det blev ösregn, moln men dock fikakorg iallafall. Den enda som var torr och varm var Emil som sov gott i sin vagn. Men vi fick lite uppehåll i regnet och då passade jag på att ta lite bilder. På någon bild kan ni till och med se att det blev blå himmel för ett kort litet ögonblick.Med lätta vingar

Emil i "studion" igen

Denna gången med nallen han fick av pappa när han föddes.
Bilderna blev i svartvit med brun toning.
Mer av höstens färger

Det blev bara en kort liten promenad till affären idag för att köpa lite mjölk så att jag kan dricka en god kopp kaffe i solen medan Emil sover gott i friska luften. Jag har städat hela förmiddagen så är väl värd en liten "slappestund". På vägen tog jag lite fler detaljbilder på höstens underbara färger.


Emil sover gott i vagnen i friska luften