Farmors krokar

När vi köpte vårt hus hade jag en idé om hur jag ville ha det i vår hall. Jag hade nämligen krokar som min farmor hade i sitt badrum som jag tyckte jätte mycket om men hade några för få för att räcka till min klädhängare jag tänkte göra. Började googla runt på nätet för att försöka hitta några liknande som jag kunde blanda tillsammans med de jag hade men när jag nästan var på väg att ge upp trodde jag knappt mina ögon... där var dom ju http://www.byggfabriken.com/sortiment/beslag/krokar-och-hangare/info/produkter/575-322-traadrok/, precis likadana krokar som farmors men nytillverkade. Dyra som sjutton men jag kunde bara inte låta bli, jag var bara tvungen att beställa dom och nu sitter dom på en bräda i vår hall och jag är så nöjd!

Är du på jakt efter fina krokar, hängare, knoppar eller något annat till ditt hem kan jag varmt rekommendera Byggfabriken i Malmö http://www.byggfabriken.comTänk om

man hade haft en sådan här härlig allé upp till sitt hus...

En härlig dag

med en massa sötnosar och lite annat som hamnade framför kameran.


Goa och söta Bella och Isac på lekparken
En nyfiken, kelen och hungrig katt hemma hos far


En av kattungarna hemma hos far


En gammal dörr med en lika gammal nyckel, härligt charmigt!


Trassel på taggtråd


Min lille favorit, Viktor!

Byta däck

är ju inte det roligaste men ett måste, men varför inte skoja till det och fotografera lite samtidigt. Passade dessutom på att inviga mitt nya objektiv, ett litet smidigt 50 mm 1,8f nikkor. Känner mig nöjd än så länge.

Charmtrollet

och busfröet Elsa som jag följde med kameran i somras. Kan inte låta bli att le när man ser hennes luriga blick och miner :)
Sommarminnen

Sitter och drömmer tillbaks till sommaren i väntan på den härliga vintern och hittade då några bilder jag tog när jag och Caroline var i Stockholm för att se Whitney Houston.Vinterns antågan

Säga vad man vill om kylan men åh så vackert det är med ett tunt täcke av frost och strålande sol eller ett tjockt täcke med snö. Satt och började kika på förra vinterns bilder jag tagit och jag måste faktiskt erkänna att jag längtar till vintern och snart är den ju här :)