Emil o Anton

Fler bilder på Emil och Anton från en annan härlig dag hos Lars-Inge i hans mysiga trädgård. Skogen som närmsta granne!
 
 

Storebror Lars-Inge med Emil o Anton

Vi har nu kommit hem från en härlig semestertur till min storebror Lars-Inge uppe i Ängersjö utanför Umeå. Försökte en fin kväll ta lite bilder på Lars-Inge, hans hund Pandora, Emil och Anton. Kan bara återigen konstatera att det alltid är en utmaning att fotografera mer än en person och framför allt när det handlar om barn och djur :-)
(japp Emil och Anton springer som vanligt i bara blöja, det var ju hur varmt som helst!!)

Och så fick det bli några bilder på Pandora och Emil! Emil är såååå förtjust i Pandora och hela veckan har han följt henne som en svans, hållit henne i koppel osv. Pandora var lite trött på honom när vi skulle åka söderut igen.
 
 

En härlig dag i Rigeleje

I tisdags var vi i Rigeleje för att fira Emil och Antons farmor som fyllde år. En underbar dag med sol och bad (för barnen, för kallt för oss vuxna), bus och stoj och gottigheter!
 

Familjen Kjellberg

Häromdagen var jag iväg och tog lite bilder på familjen Kjellberg, tyvärr fick Emil och Anton hänga med som mina busiga assistenter. Inte bästa tänkbara arbetsmiljön men det gick med hjälp av Marie (när inte Marie skulle vara med på bild) som är Emils förskolefröken.
 
 
 
 

Skånes djurpark #2

 

Skånes djurpark #1

Idag tog jag, Johan, Emil och Anton en mysig tur till Skånes djurpark. Här kommer lite bilder på björnarna, fler bilder kommer imorgon!
 
 
 

Nostalgisk

Sitter och blir alldeles nostalgisk och tårögd. Blev ju som sagt faster igen i söndags och har sedan dess suttit och tittat igenom bilderna som vi tog när Emil och Anton kom till världen. Jösses... vad tiden har gått och vilken fantastisk upplevelse det är att få vara med om. Väntar spänt på att få träffa Viktors lillebror Oscar! Oscar ska vara en liten miniViktor till skillnad mot Anton som var så olik Emil när han föddes och fortfarande är.
Här är en bild på Emil och en bild på Anton deras första dag hemma.
 
Emil
Anton
 
 

Äta själv

Vi är inne i en liten jobbig period nu, Anton vill äta själv! Han har tappat intresset för barnmaten och vill äta själv men vår mat är han inte heller jätte intresserad av. Eller jo det är han men han tuggar mest och spottar ut, sväljer ju inte så mycket av det. Det som då alltid går hem är jordgubbsfil med havrefras, enformigt men han måste ju äta något! Kladdigt blir det men han är såååå nöjd när han får äta själv.

 
 

Som en målning

 

Mina pojkar ♥

Vilken härlig dag vi hade igår hemma hos far/morfar igår, varmt soligt och härligt! Och när vi på sen eftermiddag/kväll fick den härliga nyheten att Viktor blivit storebror, Magnus o Jessica blivit stolta föräldrar till en liten pojke till, jag blivit faster igen, Emil och Anton fått en ny liten kusin, Lars-Inge blivit farbror igen, far blivit farfar igen osv. kunde den inte bli bättre ♥
Här är några bilder på mina små pojkar uppe i fars äppelträd, Anton glad modell, Emil inte så glad.
 
 

Blivande billackerare?

Varför rita på asfalten när man kan pimpa bilarna?!