Farmors krokar

När vi köpte vårt hus hade jag en idé om hur jag ville ha det i vår hall. Jag hade nämligen krokar som min farmor hade i sitt badrum som jag tyckte jätte mycket om men hade några för få för att räcka till min klädhängare jag tänkte göra. Började googla runt på nätet för att försöka hitta några liknande som jag kunde blanda tillsammans med de jag hade men när jag nästan var på väg att ge upp trodde jag knappt mina ögon... där var dom ju http://www.byggfabriken.com/sortiment/beslag/krokar-och-hangare/info/produkter/575-322-traadrok/, precis likadana krokar som farmors men nytillverkade. Dyra som sjutton men jag kunde bara inte låta bli, jag var bara tvungen att beställa dom och nu sitter dom på en bräda i vår hall och jag är så nöjd!

Är du på jakt efter fina krokar, hängare, knoppar eller något annat till ditt hem kan jag varmt rekommendera Byggfabriken i Malmö http://www.byggfabriken.com




Kommentarer
Postat av: Sandra Nilsson

Hej,



Du borde verkligen åka till min syster i Färingtofta! Du skulle älska hennes affär. Passa på när du ändå är i Norra Rörum ;-)



(http://enetorpetsbyggnadsvard.se tyvärr visar inte hemsidan så mycket av just beslag och krokar och sånt. Men det finns!)



Kram!

2010-11-21 @ 21:38:01
URL: http://enetorpetsbyggnadsvard.se
Postat av: Malin

Hej Sandra



Åh ja det ska jag absolut göra!!



Kram

2010-11-22 @ 14:09:22
Postat av: Joanna - Mamma til Willem

Vart är sittbänken köpt? skit snygg



(svara gärna till min blogg då jag annars kommer tappa bort inlägget) Tack :)

2012-06-20 @ 21:31:46
URL: http://mittunderverk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0